https://www.traditionrolex.com/15
volkl
head
blizzard
tecnica
holmenkol
poc
leki

Lyže Völkl Racetiger SC Yellow 24/25 + vázání VMotion 12 GW

Kód: LSS0829
Záruka: 24 měsíců
Výrobce: Völkl
Dostupnost:Předobjednávky, k vykrytí od 1.7.2024
Naše cena: 22 490 Kč s DPH
{{cluster.nazev}}
Lyže Völkl Racetiger SC Yellow 24/25 + vázání VMotion 12 GW

 

Kategorie: slalomka (špičkový výkon na upravené sjezdovce)
Lyžař: sportovní až vysoce sportovní
Rozměry: 123-68-102
Délky a rádius: 148 cm (10.2 m), 153 cm (11.0 m), 158 cm (11.8 m), 165 cm (13.1 m), 172 cm (13.3 m)
Jádro: Full Sensor Woodcore Topol/Buk
Konstrukce: Dřevěné jádro Full Sensor Woodcore
3D.Glass
Konstrukce bočnic Full Sidewall / Mini Cap
Výztuha Titanal Band
Skluznice P-Tex 2100
Vázání: 

VMotion 12.0 GW, DIN 4-12, váha lyžaře cca 50-115 kg
(kvalitní vázání pro sportovní až vysoce sportovní lyžaře s možností rychlého přestavení na jakoukoliv velikost boty)

Vázání vMotion GW je plně kompaktabilní se sjezdovými botami s podrážkou Grip Walk.

 

Popis:

Nový model "odladěné" slalomky Racetiger SC Yellow ve žlutém provedení od Völklu na sezónu 2024/2025 vhodný na krátký až středně dlouhý oblouk pro jízdu jak na upraveném terénu, tak díky mírně širšímu středu až 69mm i s možností občasného zabloudění do mírně neupraveného terénu. Odladěná (měkčí) varianta od "závodní" slalomky Racetiger Speedwall SL. Návrat k poctivé konstrukci vyztužené Titanalem. (předloňské provedení pouze plech). Oproti starším modelům pod stejným označením došlo ke změně krojení se šíří pod botou až na 69mm pro širší záběr použití i v rozoraném terénu. K pohodlnému projetí měkčích podmínek Vám pomůže i osazený Tip Rocker v přední části (mírně ohnutá špička umožňuje i rychlejší nakrojení oblouku). Jedna z výborně hodnocených slalomek dle ski testů na trhu.  Lyže osazená vyzkoušenou kvalitní dřevěnou konstrukcí Full Senzor Woodcore. Výborné držení na hraně na zledovatělém podkladu při středně vysokých rychlostech i v táhlém oblouku, zvláště u nižší váhové kategorie lyžařů. Vysoce sportovní charakter lyže pro nižší váhovou kategorii lyžařů, od váhy cca 90 kg spíše turisticko sportovní charakter. Až neuvěřitelná snadnost přechodu z oblouku do oblouku.

Výborná varianta lyží co lze na krátký až středně dlouhý oblouk zakoupit pro turisticko-sportovního až sportovního lyžaře, který potřebuje na lyžích i občas "vysadit" a hledá slalomové pojetí lyží s dobrým chováním i v mírně neupraveném terénu.

Oproti sezóně 2022/2023 se tato odladěná slalomka více prokrojila a vrátila k poctivější konstrukci jádra vyztuženým Titanalem a je blíže postavená k provedení Racetiger SL, model SC je pouze měkčí.

Při požadavku "crossově" pojaté slalomky je dobré zvážit i model Peregrine 72, který se tomuto charakteru velmi přiblížil oproti modelu Deacon 74.

Doporučená délka: -15 až -5 cm od výšky postavy

 

Poradenství a cena:

Naší prioritou je odborné poradenství, individuální přístup a servis na kamenné prodejně v Praze, kterou provozujeme od roku 1995. E-shop je snaha o přehled části sortimentu, který nabízíme. Pro aktuální cenovou nabídku a radu ohledně výběru lyží a ostatního sortimentu nás prosím kontaktujte.

 

Nezapomínejte ovšem, že i dokonalou lyži je možné zkazit špatným servisem. Až 30% charakteru lyže dělá servis. Proto jsme v posledních letech kladli nejvíce důraz na zlepšení servisní činnosti naší firmy. Po kladných zkušenostech z uplynulých sezon, můžeme potvrdit, že jsme schopni Vám nabídnout špičkový servis Vašich lyží za rozumné ceny. Poradíme s úhlováním, strukturou, opravou, atd.. Nabízíme nejen servis na strojích Montana, ale i ruční servis prováděný profesionálem se zkušenostmi s úpravou lyží v závodech světového poháru. Více o našem servisu zde.

Vyzkoušejte náš servis a uděláme pro Vaše lyže maximum!

Vázání VMotion

Nový systém kolejnicového propojení lyže + vázání + deska vyvinuté společnostmi Völkl a Marker zaručující jak snadnou montáž, tak špičkový přenos síly na hranu lyže bez jakýchkoliv ztrát. Možnost rychlého přestavení vázání na jakoukoliv velikost boty. Deska je nově vrtaná přímo do lyže a poté systémové řešení propojení deska a vázání.

Kopírování našich stránek.

Upozorňujeme, že webové stránky nebo jakákoliv jejich část, obrázky produktů, popisy produktů včetně technických údajů, desing webových stránek jsou naším duševním vlastnictvím a nesmí být bez našeho souhlasu žádným způsobem zkopírovány nebo jinak využity. V případě porušení této právní doložky se vystavujete nebezpečí dle § 121/2000 Sb.