volkl
head
blizzard
tecnica
holmenkol
poc
leki

Vrácení zboží

Jak při vrácení či výměně zboží postupovat:

1.      Při nákupu prostřednictvím e-shopu je ze zákona nárok na vrácení zboží bez udání důvodu do 14 pracovních dní od jeho převzetí. Vrátit lze pouze neporušené, nepoužité, nepoškozené zboží v originálním obalu.
 

2.       Zboží na vrácení či výměnu s popisem požadavku, kopii faktury nebo paragon, který jste se zbožím obdrželi nám zašlete nebo osobně přineste na adresu prodejny:   

Novotný Martin – www.lyzeseslevou.cz
Zenklova 168, Praha 8 – Libeň, 180 00

Tel. +420608 330 814
Otevírací dobu a popis cesty najdete v sekci „Prodejna Praha“.

 

3.       Při vracení zboží osobně nebo jeho výměně nás prosím kontaktujte předem telefonicky na tel. 608 330 814 nebo e-mailem na info@lyzeseslevou.cz o Vašem požadavku a při Vaší návštěvě u nás na prodejně Vám částka za vrácené zboží bude vyplacena na místě v hotovosti, případně na vaši žádost bankovním převodem.

 

4.      Při zasílání poštou nebo jakoukoliv Vámi zvolenou přepravní společností nás předem informujte o Vašem požadavku vrácení či výměně zboží opět na výše uvedené kontakty. Zabalte vracené zboží tak, aby nedošlo k jeho poškození v průběhu přepravy. Přiložte kopii dokladu o zakoupení. Při požadavku na vrácení zboží uveďte číslo Vašeho účtu, na který požadujete vrátit peníze za zboží.

Zboží nezasílejte na dobírku. Žádné dobírkové balíky nebudou přijímány.
Po překontrolování zásilky Vám částka bude zaslána na Vámi uvedený účet v maximální lhůtě 30 dní po obdržení zásilky.

 

5.      Při požadavku výměny zboží nás vždy co nejdříve informujte o Vašem požadavku, zboží Vám zarezervujeme a nemůže se tak stát, že zboží nebude poté skladem připraveno.