https://www.traditionrolex.com/15
volkl
head
blizzard
tecnica
holmenkol
poc
leki

Lyže Völkl Junior Racetiger RED 21/22 + vázání VMot.4.5 (80-120cm)

Kód: LSS5542
Záruka: 24 měsíců
Výrobce: Völkl
Dostupnost:Skladem
Naše cena: 3 490 Kč s DPH
Běžná cena: 4 790 Kč
Sleva: 1 300 Kč
{{cluster.nazev}}
Lyže Völkl Junior Racetiger RED 21/22 + vázání VMot.4.5 (80-120cm)
Kategorie:   dětská lyže (60% upravená, 40% neupravená sjezdovka)
Lyžař:   od začátečníka po sportovního dětského lyžaře
Rozměry:   100-68-82
Délky a rádius:   80 cm (6.6 m), 90 cm (8.8 m), 100 cm (8.3 m), 110 cm (10.4 m), 120 cm (12.7 m)
Jádro:   vypěněné
Konstrukce:   sklolaminátové zesílení
Vázání:   VMotion Junior 4.5, DIN 2-4.5, váha lyžaře do 50 kg

 

Popis:

Juniorská lyže od Völklu, která nepoužívá při montáži žádné šrouby a využívá uchycení 3Motion. Snadné přestavení vázání na jinou velikost boty. Lyže je velice lehká a tenká ve střední části, což umožňuje snadný průhyb. Juniorský model vhodný převážně na upravené svahy, výborná varianta pro zdokonalení lyžařské techniky. Design věrně kopíruje dospělé lyže závodní řady. Díky tvaru prohnutí Tip Rocker a uzpůsobené konstrukci s jádrem Composite Core (každá délka má uzpůsobenou flexi dle očekávané váhy lyžaře) jsou lyže Junior Racetiger stabilní a zároveň velmi snadno ovladatelné.


Doporučená délka: -15 až -5 cm od výšky postavy

 

Nezapomínejte ovšem, že i dokonalou lyži je možné zkazit špatným servisem. Až 30% charakteru lyže dělá servis. A zvláště u lyží, kde se kalkuluje s požadavkem na špičkové držení na hraně ve vysokých rychlostech, je požadavek na kvalitní servis o to větší. Proto jsme v posledních letech kladli nejvíce důraz na zlepšení servisní činnosti naší firmy. Po kladných zkušenostech z uplynulých sezon můžeme potvrdit, že jsme schopni Vám nabídnout špičkový servis Vašich lyží za rozumné ceny. Poradíme s úhlováním, strukturou, opravou, atd.. Nabízíme nejen servis na strojích Montana, ale i ruční servis prováděný profesionálem se zkušenostmi s úpravou lyží v závodech světového poháru. Více o našem servisu zde.

Vyzkoušejte náš servis a uděláme pro Vaše lyže maximum!

VMotion
VMotion systém je systém uchycení vázání k lyži. Díky kolejnicovému uchycení vázání na lyži se eliminují negativní prvky dřívějších mechanických spojení vázání, desky a lyže. Dosahuje se zde optimálního přenosu síly lyžaře na hranu lyže bez zpoždění. Tento systém byl speciálně vyvinut firmou Marker pro značku Völkl.

Kopírování našich stránek

Upozorňujeme, že webové stránky nebo jakákoliv jejich část, obrázky produktů, popisy produktů včetně technických údajů, design webových stránek jsou naším duševním vlastnictvím a nesmí být bez našeho souhlasu žádným způsobem zkopírovány nebo jinak využity. V případě porušení této právní doložky se vystavujete nebezpečí dle § 121/2000 Sb..