https://www.traditionrolex.com/15
https://www.traditionrolex.com/15
SCOTT SKIN WITH HOOK SUPERGUIDE 95 - LSS1107
https://www.traditionrolex.com/15
volkl
head
blizzard
tecnica
holmenkol
poc
leki

SCOTT SKIN WITH HOOK SUPERGUIDE 95

Kód: LSS1107
Záruka: 24 měsíců
Výrobce: Scott
Dostupnost:Skladem
Naše cena: 4 940 Kč s DPH
Běžná cena: 5 490 Kč
Sleva: 550 Kč
{{cluster.nazev}}
SCOTT SKIN WITH HOOK SUPERGUIDE 95

Popis:

 

Skialpinistické pásy SCOTT na lyže SUPERGUIDE 95 délky 162,170,178, 184. Nové stoupací pásy Scott Superguide jsou vyrobeny pomocí inovativního procesu Smart Hotmelt. Jsou jednoduché pro manipulaci a mají vysokou přilnavost ke skluznici. Směs mohéru a nylonu zajišťuje optimální grip i skluz. Zásluhou technologie Fiber Seal pásy nenasákají vlhkost a zabraňují nalepování sněhu. S ohledem na životní prostředí neobsahují naše pásy PFC. Stoupací pásy Superguide 88 jsou již z výroby zaříznuty přesně podle lyží Superguide 95. Špička pásu je dokonale přizpůsobena špičce lyže, snižuje hmotnost pásu. Zakončovací klip drží při stoupání pevně na patce lyže.

Složení: směs 65% mohér, 35% nylon

 

 

Poradenství a cena:

Naší prioritou je odborné poradenství, individuální přístup a servis na kamenné prodejně v Praze, kterou provozujeme od roku 1995. E-shop je snaha o přehled části sortimentu, který nabízíme. Pro aktuální cenovou nabídku a radu ohledně výběru lyží a ostatního sortimentu nás prosím kontaktujte.

 

 

Nezapomínejte ovšem, že i dokonalou lyži je možné zkazit špatným servisem. Až 30% charakteru lyže dělá servis. A zvláště u modelů, kde se kalkuluje s požadavkem na špičkové držení na hraně ve vysokých rychlostech, je požadavek na kvalitní servis o to větší. Proto jsme v posledních letech kladli nejvíce důraz na zlepšení servisní činnosti naší firmy. V této sezóně již mohu potvrdit, po kladných zkušenostech z minulé sezóny, že jsme schopni Vám nabídnout špičkový servis Vašich lyží za rozumné ceny. Poradíme s úhlováním, strukturou, opravou, atd.. Nabízíme nejen servis na strojích Montana, ale i ruční servis prováděný profesionálem se zkušenostmi s úpravou lyží v závodech světového poháru. Více o našem servisu zde.

Vyzkoušejte náš servis a uděláme pro Vaše lyže maximum!

Kopírování našich stránek.

Upozorňujeme, že webové stránky nebo jakákoliv jejich část, obrázky produktů, popisy produktů včetně technických údajů, desing webových stránek jsou naším duševním vlastnictvím a nesmí být bez našeho souhlasu žádným způsobem zkopírovány nebo jinak využity. V případě porušení této právní doložky se vystavujete nebezpečí dle § 121/2000 Sb.