https://www.traditionrolex.com/15
https://www.traditionrolex.com/15
Lyže Elan Inspire PS + vázání ELW 10 - LSS9008
https://www.traditionrolex.com/15
volkl
head
blizzard
tecnica
holmenkol
poc
leki

Lyže Elan Inspire PS + vázání ELW 10

Kód: LSS9008
Záruka: 24 měsíců
Výrobce: Elan
Dostupnost:Skladem
Naše cena: 12 990 Kč s DPH
Běžná cena: 16 490 Kč
Sleva: 3 500 Kč
{{cluster.nazev}}
Lyže Elan Inspire PS + vázání ELW 10
Kategorie: crosscarve - allround (50% upravená - 50% neupravená sjezdovka)
Lyžařka: sportovní až vysoce sportovní lyžařka
Rozměry: 125-76-107
Délky a rádius: 152 cm (12.2 m), 158 cm (13.1 m), 164 cm (14.5 m)
Jádro: dřevěná konstrukce Woodcore Trulite
Konstrukce: Amphibio 4D, Sidewall RST, Mono Ti
Vázání: ELW 10, váha lyžařky cca 50-95 kg
(vázání od Tyrolie pro systém systém Elan)

 

Popis:

Nový, třetí nejvyšší dámský model řady all-mountain, crosscarve od Elánu pro sezónu 2019/2020 s přepracovanou kvalitní, plně dřevěnou nešizenou konstrukcí vyztuženou titanalem vhodný na středně dlouhý oblouk, jak na tvrdou urolbovanou sjezdovku, tak na občasné zabloudění mimo sjezdovku. Širší varianta modelu Insomnia. Insomnia bude o něco málo lepší na tvrdém podkladu a tato Inspire Vám zase nabídne trochu lepší chování v odpoledních měkčích podmínkách. Špičkové chování na tvrdé až zledovatělé sjezdovce i při středně vysokých rychlostech, zvláště pro nižší váhovou kategorii lyžařů. Tato dámská univerzálka je tedy odladěná (měkčí) verze od modelu unisex Elan Amphibio 16 Ti. Širší kocepce (76 mm pod botou) Vám nabízí velmi dobré chování i v odpoledních měkčích podmínkách.

P.S.

Dva roky jste Elána na naší prodejně nenašli a to z důvodu, že dle mého již byla konstrukce tak ošizená, že po zkušenostech našich těžších zákazníků, se použitelnost dala počítat na jednu sezónu. Myslím, že to Elan pochopil a dnes již najdete v nejvyšších modelech opět klasickou konstrukci. I z tohoto důvodu najdete v našem sortimentu pouze tři nejvyšší (dle mého velmi povedené) modely unisex a dva lady. Trochu záludně Elan přistupuje k označení. Pozor- 18 je nástupce 16 a 16 nástupkyně 14. V případě, že budete mít tedy vyzkoušenou starší 14, musíte se dívat při podobných vlastnostech na 16, protože jinak budete kupovat podstatně měkčí model. Tyto modely jsem taktéž osobně zkoušel a právě proto je i zařazujeme do našeho sortimentu- velmi povedená univerzálka pro vysoce sportovní až sportovní lyžaře.


Doporučená délka: -15 až -0 cm od výšky postavy

 

Poradenství a cena:

Naší prioritou je odborné poradenství, individuální přístup a servis na kamenné prodejně v Praze, kterou provozujeme od roku 1995. E-shop je snaha o přehled části sortimentu, který nabízíme. Pro aktuální cenovou nabídku a radu ohledně výběru lyží a ostatního sortimentu nás prosím kontaktujte.

 

Nezapomínejte ovšem, že i dokonalou lyži je možné zkazit špatným servisem. Až 30% charakteru lyže dělá servis. Proto jsme v posledních letech kladli nejvíce důraz na zlepšení servisní činnosti naší firmy. Po kladných zkušenostech z minulých sezon můžeme potvrdit, že jsme schopni Vám nabídnout špičkový servis Vašich lyží za rozumné ceny. Poradíme s úhlováním, strukturou, opravou, atd.. Nabízíme nejen servis na strojích Montana, ale i ruční servis prováděný profesionálem se zkušenostmi s úpravou lyží v závodech světového poháru. Více o našem servisu zde.

Vyzkoušejte náš servis a uděláme pro Vaše lyže maximum!

Kopírování našich stránek.

Upozorňujeme, že webové stránky nebo jakákoliv jejich část, obrázky produktů, popisy produktů včetně technických údajů, desing webových stránek jsou naším duševním vlastnictvím a nesmí být bez našeho souhlasu žádným způsobem zkopírovány nebo jinak využity. V případě porušení této právní doložky se vystavujete nebezpečí dle § 121/2000 Sb.