https://www.traditionrolex.com/15
https://www.traditionrolex.com/15
Lyže Blizzard FIREBIRD Ti black/orange 19/20 + vázání Marker TPC 10 - LSS6512
https://www.traditionrolex.com/15
volkl
head
blizzard
tecnica
holmenkol
poc
leki

Lyže Blizzard FIREBIRD Ti black/orange 19/20 + vázání Marker TPC 10

Kód: LSS6512
Záruka: 24 měsíců
Výrobce: Blizzard
Dostupnost:Skladem
Naše cena: 10 199 Kč s DPH
Běžná cena: 15 599 Kč
Sleva: 5 400 Kč
{{cluster.nazev}}
Lyže Blizzard FIREBIRD Ti black/orange 19/20 + vázání Marker TPC 10
Kategorie:   crosscarve race (70% upravená - 30% neupravená sjezdovka)
Lyžař:   sportovní až vysoce sportovní
Rozměry:   121-71-104
Délky a rádius:   148 cm (11.0 m), 154 cm (12.0 m), 160 cm (13.0 m), 166 cm (13.5 m), 172 cm (14.5 m), 178 cm (15.5 m)
Jádro:   dřevěná sendvičová konstrukce
Konstrukce:   Dřevěná závodní sendvičová konstrukce; titanové a karbonové zesílení; GripWalk; DuraTec; 75% side wall
Vázání:   TPC 10 Demo, váha lyžaře cca 50-95 kg
(kvalitní vázání od Markru pro systém Blizzard pro sportovní lyžaře)

 

K dispozici dvě barevné provedení (black/orange nebo white/antracite), v objednávce můžete uvést v poznámce požadovanou variantu.

Popis:

Nový model nové řady Firebird od Blizzardu na sezónu 2019/2020 Firebird Ti black/orange a Firebird Ti antracite pro sportovní lyžaře se snahou univerzálního charakteru v tomto modelu skoro ideál pro středně dlouhý až kratší oblouk na převážně upravený terén. Dobré držení na tvrdém podkladu s ohledem na váhu lyžaře i ve vyšších rychlostech. Stále plnědřevěná lyže s Ti výztuhou, ale již bez C-Spinu a bez 100% Sidewall. Odladěn, měkčí  verze modelu Firebird Race Ti se širší konstrukcí 71 mm pod botou pro lepší chování i v měkčích odpoledních podmínkách.

Další z řady modelů potvrzující návrat Blizzardu mezi přední výrobce lyží. Nechcete vyhraněnou lyži jako je slalomka a obřačka, ale hledáte něco mezi, se stále dobrou stabilitou na hraně i při vyšších rychlostech a hledáte i mírnou toleranci k odpoledním podmínkám? Tak toto může být jedna z dalších variant řešení. Tady je již potřeba kalkulovat, že větší tolerance chyb lyžaře je vykoupena zase o něco horší stabilitou v dlouhém oblouku oproti modelu Firebird Competition nebo Firebird Race Ti.

Doporučená délka: -15 až -0 cm od výšky postavy

Blizzard dnes patří k nejprogresivnějším značkám na trhu. Již od roku 2010 patří do skupiny Tecnica group, která investuje do této značky až neuvěřitelné prostředky do vývoje. Radikální změny co cca dva roky a vždy posunutí hranic kam až posunout kvalitu lyží. To vše velmi kladně hodnoceno snad ve všech odborných testech-poslední roky vždy v kategoriích na předních pozicích. Prodáváme Blizzardy již od roku 1995 a za ty léta byly doby dobré i zlé, od roku 2010 jsou změny neuvěřitelné a dnes můžete vyzkoušet, když si v kolekci správně vyberete, jak funguje Blizzard, když je ve skvělé formě.

 

Poradenství a cena:

Naší prioritou je odborné poradenství, individuální přístup a servis na kamenné prodejně v Praze, kterou provozujeme od roku 1995. E-shop je snaha o přehled části sortimentu, který nabízíme. Pro aktuální cenovou nabídku a radu ohledně výběru lyží a ostatního sortimentu nás prosím kontaktujte.

 

Nezapomínejte ovšem, že i dokonalou lyži je možné zkazit špatným servisem. Až 30% charakteru lyže dělá servis. Proto jsme v posledních letech kladli nejvíce důraz na zlepšení servisní činnosti naší firmy. V této sezóně již mohu potvrdit, po kladných zkušenostech z minulých sezon, že jsme schopni nabídnout špičkový servis Vašich lyží za rozumné ceny. Poradíme s úhlováním, strukturou, opravou, atd.. Nabízíme nejen servis na strojích Montana, ale i ruční servis prováděný profesionálem se zkušenostmi s úpravou lyží v závodech světového poháru. Více o našem servisu zde.

Vyzkoušejte náš servis a uděláme pro Vaše lyže maximum.

Kopírovaní našich stránek.

Upozorňujeme, že webové stránky nebo jakákoliv jejich část, obrázky produktů, popisy produktů včetně technických údajů, desing webových stránek jsou naším duševním vlastnictvím a nesmí být bez našeho souhlasu žádným způsobem zkopírovány nebo jinak využity. V případě porušení této právní doložky se vystavujete nebezpečí dle § 121/2000 Sb.