https://www.traditionrolex.com/15
https://www.traditionrolex.com/15
Lyže Blizzard Quattro 7.4 Ti 18/19 + vázání BLIZZARD TPX 12 DEMO - LSS8048
https://www.traditionrolex.com/15
volkl
head
blizzard
tecnica
holmenkol
poc
leki

Lyže Blizzard Quattro 7.4 Ti 18/19 + vázání BLIZZARD TPX 12 DEMO

Kód: LSS8048
Záruka: 24 měsíců
Výrobce: Blizzard
Dostupnost:Skladem
Naše cena: 10 199 Kč s DPH
Běžná cena: 16 899 Kč
Sleva: 6 700 Kč
{{cluster.nazev}}
Lyže Blizzard Quattro 7.4 Ti 18/19 + vázání BLIZZARD TPX 12 DEMO
Kategorie:   crosscarve - allmountain race (50% upravená - 50% neupravená sjezdovka)
Lyžař:   sportovní až vysoce sportovní
Rozměry:   118-74-101
Délky a rádius:   150 cm (11.5 m), 156 cm (12.5 m), 162 cm (13.5 m), 168 cm (14.5 m), 174 cm (16.0 m), 180 cm (17.5 m)
Jádro:   dřevěná sendvičová konstrukce
Konstrukce:   IQ suspension dřevěná sendvičová konstrukce, dvojité karbonové a sklolaminátové zesílení, Quattro technologie, DuraTec, 75% side wall
Vázání:   TCX 12 Demo, váha lyžaře cca 50-115 kg
(vysoce kvalitní vázání od Markru pro systém IQ Blizzard s kovovou výztuží paty pro sportovní až vysoce sportovní lyžaře)

 

Popis:

Nový, přepracovaný sportovní model řady Quattro od Blizzardu Quattro 7.4 Ti na sezónu 2018/2019 pro sportovní lyžaře se snahou univerzálního charakteru v tomto modelu spíše inklinující ke středně dlouhému oblouku na převážně upravený nebo mírně rozoraný terén Stále velmi dobré držení i na tvrdém podkladu ve vysokých rychlostech, zvláště pro nižší váhovou kategorii lyžařú. Oblíbené krojení se středem 74mm pod botou jako osvědčená koncepce z doby řady G-Power vyráběných v minulých sezónách. Jedna lyže na  vše, tak by se dala charakterizovat tato univerzálka. Nevyžaduje již tolik síly. V kolekci Blizzard naleznete ještě jeden konstrukčně totožný model se širší konstrukcí pod označením Quattro 8.0 Ti, který se vyznačuje lepším chováním v měkčích odpoledních podmínkách. Tento model quattro 7.4 Ti ovšem nabídne vyšší dynamiku. Jedna z nejprodávanějších variant u nás na prodejně.

Jeden z řady modelů potvrzující návrat Blizzardu mezi přední výrobce lyží. Jste dobrým lyžařem? Nechcete vyhraněnou lyži jako je slalomka a obřačka, ale hledáte něco mezi a chcete se pohodově, ale stále stabilně povozit? Tak to je možná ono.

Doporučená délka: -15 až -0 cm od výšky postavy

 

Poradenství a cena:

Naší prioritou je odborné poradenství, individuální přístup a servis na kamenné prodejně v Praze, kterou provozujeme od roku 1995. E-shop je snaha o přehled části sortimentu, který nabízíme. Pro aktuální cenovou nabídku a radu ohledně výběru lyží a ostatního sortimentu nás prosím kontaktujte.

 

Nezapomínejte ovšem, že i dokonalou lyži je možné zkazit špatným servisem. Až 30% charakteru lyže dělá servis. Proto jsme v posledních letech kladli nejvíce důraz na zlepšení servisní činnosti naší firmy. V této sezóně již mohu potvrdit, po kladných zkušenostech z minulých sezon, že jsme schopni nabídnout špičkový servis Vašich lyží za rozumné ceny. Poradíme s úhlováním, strukturou, opravou, atd.. Nabízíme nejen servis na strojích Montana, ale i ruční servis prováděný profesionálem se zkušenostmi s úpravou lyží v závodech světového poháru. Více o našem servisu zde.

Vyzkoušejte náš servis a uděláme pro Vaše lyže maximum.

Blizzard 18/19:
Nový majitel Tecnica Group od sezóny 2010, nové konstrukce, nové geometrie prokrojení, velké investice do závodního oddělení a noví jezdci. Výsledky v posledních letech jasně ukazují, že snaha se vyplatila. Všechny testované modely se dostavají do top čtyřky. I z osobních zkušeností můžeme potvrdit, že pro mnohé lyžaře budou tyto modely velmi příjemným překvapením. Lepší držení na hraně, rychlejší odezva, stabilita v oblouku. Výborná kvalita za stále velmi rozumné ceny.

Vázání IQ
Ideální systém kolejnicového propojení lyže + vázání vyvinuté společnosti Blizzard a Marker zaručující jak snadnou montáž, tak špičkový přenos síly na hranu lyže bez jakýchkoliv ztrát.

Kopírovaní našich stránek.

Upozorňujeme, že webové stránky nebo jakákoliv jejich část, obrázky produktů, popisy produktů včetně technických údajů, desing webových stránek jsou naším duševním vlastnictvím a nesmí být bez našeho souhlasu žádným způsobem zkopírovány nebo jinak využity. V případě porušení této právní doložky se vystavujete nebezpečí dle § 121/2000 Sb.