https://www.traditionrolex.com/15
volkl
head
blizzard
tecnica
holmenkol
poc
leki

Lyže Blizzard FIREBIRD WRC WC Piston + plate 2022/2023

Kód: LSS8038
Záruka: 24 měsíců
Výrobce: Blizzard
Dostupnost:Skladem
Naše cena: 15 930 Kč s DPH
Běžná cena: 21 249 Kč
Sleva: 5 319 Kč
{{cluster.nazev}}
Lyže Blizzard FIREBIRD WRC WC Piston + plate 2022/2023
Kategorie:   závodní obřačka (70% upravená, 30% neupravená sjezdovka)
Lyžař:   vysoce sportovní lyžař
Rozměry:   115,5-68-98,5  (180 cm)
Délky a rádius:  

170 cm (16.5 m), 175 cm (17.5m), 180 cm (18.5 m), 185 cm (19.5 m)

 

Jádro:   plně dřevěné sedvičové
Konstrukce:  

Dřevěná závodní sendvičová konstrukce; dvojité titanové zesílení;

Sandwich Compound Sidewall (Ti), Racing Konstrukce C-Armor + C-Spine Core

Vázání:   dodáme dle konkrétního požadavku, osazujeme Markrem řady 12,16, atd..

 

I tento okrajový sortiment máme u nás k dispozici na prodejně!

Popis:

Závodní obřáková lyže pro trh od Blizzardu pro sezónu 2022/2023 se závodní konstrukcí včetně závodní deskyŠpičkové držení na hraně na zledovatělém podkladu i při velmi vysokých rychlostech. Univerzálnější varianta Fis GS. Oproti modelu Firebird WRC je tento model při stejné konstrukci osazen deskou Marker WC Piston pro lepší přenos síly na hranu a větší stabilitu.

Upravený podklad, ledový podklad, přesné vedení- to je moje.

Umíte dobře lyžovat, vozíte se rádi rychle a chcete přesné vedení v oblouku? Chcete přeci jenom "umírněné" krojení? Hledáte poctivou konstrukci a přeci jenom se bojíte masters variant? Tohle bude vyhovovat. Poctivé, stabilní a rychlé.

Nabízíme zkušenosti v oblasti závodního lyžování a s výběrem konkrétního modelu Vám rádi poradíme.

Blizzard dnes patří k nejprogresivnějším značkám na trhu Již od roku 2010 patří do skupiny Tecnica group, která investuje do této značky až neuvěřitelné prostředky do vývoje. Radikální změny co cca dva roky a vždy posunutí hranic kam až posunout kvalitu lyží. To vše velmi kladně hodnoceno snad ve všech odborných testech-poslední roky vždy v kategoriích na předních pozicích. Prodáváme Blizzardy již od roku 1995 a za ty léta byly doby dobré i zlé, od roku 2010 jsou změny neuvěřitelné a dnes můžete vyzkoušet, když si v kolekci správně vyberete jak funguje Blizzard, když je ve skvělé formě.

Doporučená délka: -5 cm až +5 cm od výšky postavy

Poradenství a cena:

Naší prioritou je odborné poradenství, individuální přístup a servis na kamenné prodejně v Praze, kterou provozujeme od roku 1995. E-shop je snaha o přehled části sortimentu, který nabízíme. Pro aktuální cenovou nabídku a radu ohledně výběru lyží a ostatního sortimentu nás prosím kontaktujte.

 

I tyto téměř dokonalé lyže je možné zkazit špatným servisem. Až 30% charakteru dělá servis. A zvláště u lyží, kde se kalkuluje s požadavkem na špičkové držení na hraně ve vyšších rychlostech, je tento požadavek na kvalitní servis o to větší. Proto jsme v posledních letech kladli nejvíce důraz na zlepšení servisní činnosti naší firmy. Nabízíme nejen špičkový servis na strojích Montana, ale i ruční servis prováděný profesionálem se zkušenostmi s úpravou lyží v závodech světového poháru. Poradíme s úhlováním, strukturou, opravou, atd.. Více o našem servisu zde.

Vyzkoušejte náš servis a uděláme pro Vaše lyže maximum.

V našem sortimentu najdete na prodejně v Praze taktéž široký sortiment vybavení pro domácí servis. Individuální tvorba cen.

Kopírování našich stránek.

Upozorňujeme, že webové stránky nebo jakákoliv jejich část, obrázky produktů, popisy produktů včetně technických údajů, desing webových stránek jsou naším duševním vlastnictvím a nesmí být bez našeho souhlasu žádným způsobem zkopírovány nebo jinak využity. V případě porušení této právní doložky se vystavujete nebezpečí dle § 121/2000 Sb.