https://www.traditionrolex.com/15
https://www.traditionrolex.com/15
Lyže Blizzard FIREBIRD SRC Masters Racing B + WC plate - LSS8036
https://www.traditionrolex.com/15
volkl
head
blizzard
tecnica
holmenkol
poc
leki

Lyže Blizzard FIREBIRD SRC Masters Racing B + WC plate

Kód: LSS8036
Záruka: 24 měsíců
Výrobce: Blizzard
Dostupnost:Do 24 hod.
Naše cena: 9 099 Kč s DPH
Běžná cena: 18 199 Kč
Sleva: 9 100 Kč
{{cluster.nazev}}
Lyže Blizzard FIREBIRD SRC Masters Racing B + WC plate
Kategorie:   slalomka (70% upravená - 30% neupravená sjezdovka)
Lyžař:   vysoce sportovní, závodní
Rozměry:    
Délky a rádius:   155 cm (11.0 m), 165 cm (12.5 m)
Jádro:   dřevěná sendvičová konstrukce
Konstrukce:  

Dřevěná závodní sendvičová konstrukce; dvojité titanové zesílení; C-Spine; C-Armor; DuraTec; 100% side wall; WC Piston deska; Race Tip Profile

Osazená deska: Marker WC Piston Plate

Vázání:   dodáme na dotaz dle požadavků, případně poradíme řadu Marker 14, 16 20, atd...

 

Individuální cenová nabídka na dotaz (tel.: 608 330 814 nebo na prodejně), první jakost přes výhradního dovozce pro ČR - žádné dovozy 2. a 3. jakostí,  speciální ceny pro týmy a individuální členy Lyžařského svazu!

Popis:

Závodní slalomová lyže od Blizzardu pro sezónu 2017/2018 se závodní konstrukcí. Špičkové držení na hraně na zledovatělém podkladu i při velmi vysokých rychlostech.

Upravený podklad, ledový podklad, přesné vedení- to je moje.

Doporučená délka: -5 až -15 cm od výšky postavy

 

Poradenství a cena:

Naší prioritou je odborné poradenství, individuální přístup a servis na kamenné prodejně v Praze, kterou provozujeme od roku 1995. E-shop je snaha o přehled části sortimentu, který nabízíme. Pro aktuální cenovou nabídku a radu ohledně výběru lyží a ostatního sortimentu nás prosím kontaktujte.

 

Nezapomínejte ovšem, že i dokonalou lyži je možné zkazit špatným servisem. Až 30% charakteru lyže dělá servis. Proto jsme v posledních letech kladli nejvíce důraz na zlepšení servisní činnosti naší firmy. Po kladných zkušenostech z uplynulých sezon můžeme potvrdit, že jsme schopni nabídnout špičkový servis Vašich lyží za rozumné ceny. Poradíme s úhlováním, strukturou, opravou, atd.. Nabízíme nejen servis na strojích Montana, ale i ruční servis prováděný profesionálem se zkušenostmi s úpravou lyží v závodech světového poháru. Více o našem servisu zde.

Vyzkoušejte náš servis a uděláme pro Vaše lyže maximum.

Blizzard 15/16:
Nový majitel Tecnica Group od sezóny 2010, nové konstrukce, nové geometrie prokrojení, velké investice do závodního oddělení a noví jezdci. Výsledky v posledních letech jasně ukazují, že snaha se vyplatila. Všechny testované modely se dostavají do top čtyřky. I z osobních zkušeností můžeme potvrdit, že pro mnohé lyžaře budou tyto modely velmi příjemným překvapením. Lepší držení na hraně, rychlejší odezva, stabilita v oblouku. Výborná kvalita za stále velmi rozumné ceny.

Vázání IQ Power
Ideální systém kolejnicového propojení lyže + vázání vyvinuté společnosti Blizzard a Marker zaručující jak snadnou montáž, tak špičkový přenos síly na hranu lyže bez jakýchkoliv ztrát.

Kopírovaní našich stránek.

Upozorňujeme, že webové stránky nebo jakákoliv jejich část, obrázky produktů, popisy produktů včetně technických údajů, desing webových stránek jsou naším duševním vlastnictvím a nesmí být bez našeho souhlasu žádným způsobem zkopírovány nebo jinak využity. V případě porušení této právní doložky se vystavujete nebezpečí dle § 121/2000 Sb.