https://www.traditionrolex.com/15
volkl
head
blizzard
tecnica
holmenkol
poc
leki

Lyže Blizzard Gunsmoke IQ JR + vázání IQ 7 (119, 129cm)

Kód: LSS5541
Záruka: 24 měsíců
Výrobce: Blizzard
Dostupnost:Skladem
Naše cena: 3 190 Kč s DPH
Běžná cena: 4 999 Kč
Sleva: 1 809 Kč
{{cluster.nazev}}
Lyže Blizzard Gunsmoke IQ JR + vázání IQ 7 (119, 129cm)
Kategorie:   dětská lyže (60% upravená, 40% neupravená sjezdovka)
Lyžař:   od začátečníka po sportovního dětského lyžaře
Rozměry:   102-70-90 (119 cm)
Délky a rádius:   119 cm (8.0 m), 129 cm (10.0 m)
Jádro:   vypěněné
Konstrukce:   IQ systém junior, kompozitová konstrukce, power frame, dvojité sklolaminátové zesílení, DuraTec, cap side wall boční hran, Full Camber
Vázání:   IQ 7, DIN 4-7, váha lyžaře do 70 kg

 

Popis:

Výborná juniorka od Blizzardu ve freestyle pojetí nejenom na upravenou sjezdovku, ale i pro začátky v parku.

Revoluční juniorská konstrukce, která nepoužívá při montáži žádné šrouby. Snadné přestavení vázání na jinou velikost boty. Lyže je velice lehká a tenká ve střední části, což umožňuje snadný průhyb. Lyže je vhodná převážně na upravené svahy. Širší krojení se středem (68 mm) pro lepší chování lyže v měkčím terénu. Výborná cena při uvážení, že u dětských lyží od různých výrobců se jedná převážně o stejnou vypěněnou konstrukci za zcela jiné ceny.

V případě, že se Vaše dítě věnuje lyžování více, máme pro Vás v nabídce i dětské modely s celodřevěným jádrem. Informace Vám rádi poskytneme na naší prodejně v Praze nebo na tel. 608330814.

Doporučená délka: -15 až -0 cm od výšky postavy

 

Nezapomínejte ovšem, že i dokonalou lyži je možné zkazit špatným servisem. Až 30% charakteru lyže dělá servis. A zvláště u lyží, kde se kalkuluje s požadavkem na špičkové držení na hraně ve vysokých rychlostech, je požadavek na kvalitní servis o to větší. Proto jsme v posledních letech kladli nejvíce důraz na zlepšení servisní činnosti naší firmy. Po kladných zkušenostech z minulých sezon můžeme potvrdit, že jsme schopni Vám nabídnout špičkový servis Vašich lyží za rozumné ceny. Poradíme s úhlováním, strukturou, opravou, atd.. Nabízíme nejen servis na strojích Montana, ale i ruční servis prováděný profesionálem se zkušenostmi s úpravou lyží v závodech světového poháru. Více o našem servisu zde

Vyzkoušejte náš servis a uděláme pro Vaše lyže maximum!

Blizzard 16/17:
Nový majitel Tecnica Group od sezóny 2010, nové konstrukce, nové geometrie prokrojení, velké investice do závodního oddělení a noví jezdci. Výsledky v posledních letech jasně ukazují, že snaha se vyplatila. Všechny testované modely se dostavají do top čtyřky. I z osobních zkušeností můžeme potvrdit, že pro mnohé lyžaře budou tyto modely velmi příjemným překvapením. Lepší držení na hraně, rychlejší odezva, stabilita v oblouku. Výborná kvalita za stále velmi rozumné ceny.

IQ systém (Marker)
IQ systém je systém uchycení vázání k lyži. Díky kolejnicovému uchycení vázání (montáž se řeší zaaretováním vázání pouze jediným šroubem) integrovaného do bloku lyže se eliminují negativní prvky dřívějších mechanických spojení vázání, desky a lyže. Dosahuje se zde optimálního přenosu síly lyžaře na hranu lyže bez jakéhokoliv zpoždění. Tento systém byl speciálně vyvinut firmou Marker pro značku Blizzard.

Kopírování našich stránek

Upozorňujeme, že webové stránky nebo jakákoliv jejich část, obrázky produktů, popisy produktů včetně technických údajů, design webových stránek jsou naším duševním vlastnictvím a nesmí být bez našeho souhlasu žádným způsobem zkopírovány nebo jinak využity. V případě porušení této právní doložky se vystavujete nebezpečí dle § 121/2000 Sb..