https://www.traditionrolex.com/15
https://www.traditionrolex.com/15
Helma Marker M2 Glossy white - LSS0440
https://www.traditionrolex.com/15
volkl
head
blizzard
tecnica
holmenkol
poc
leki

Helma Marker M2 Glossy white

Kód: LSS0440
Záruka: 24 měsíců
Výrobce: Marker
Dostupnost:Skladem
Naše cena: 1 990 Kč s DPH
Běžná cena: 2 990 Kč
Sleva: 1 000 Kč
{{cluster.nazev}}
Helma Marker M2 Glossy white
Barva:   bílá-šedá
Velikost:   M (54-58), L (60-62)

Popis:

Velmi lehká in-mould technologie. Vysoce komfortní a teplá přilba. Na zadní straně odnímatelná výstelka, která zabraňuje zafukování pod helmu. Špičkové odvětrání, nastavitelná velikost.

 

In-moulding technology
Maximálně efektivní spojení skořepiny s vnitřní výplní z materiálu FlexFoam. Materiál FlexFoam se za tepla vstřikuje do vnější polykarbonátové skořepiny. Díky tomu dojde k dokonalému přilnutí materiálu v celé helmě. U přilby je docíleno nejlepší tuhostní charakteristiky a trvanlivosti. Větrací otvory jsou přesně vyřezány pokrokovou technologií trojosého laseru. Výsledkem je perfektní vzhled a funkčnost.

Natural Flow Design
Nový design zaručuje efektivní cirkulaci vzduchu v přilbě a velmi dobře z ní odvádí teplo a vlhkost. Proudění vzduchu v přilbě je směrováno tak, aby nedošlo k prochladnutí hlavy. Současně je zabráněno průniku sněhu nebo deště dovnitř přilby, i když je lyžař v pohybu.

Náhradní vnitřní výstélky

Removable Ear Pad
Možnost odepnutí částí zakrývajících uši lyžaře.

Strap Holder
Nové řešení uchycení pásku od brýlí v zadní části přilby. Tvarově upravený povrch přilby spolu s pružným gumovým zajišťovacím prvkem zabrání skouznutí brýlí z přilby bez ohledu na povětrnostní podmínky a rychlost jízdy.

Antibakteriální a antialergenní výstélky - 2 sady